Szállítási információk

A csomag kiszállítása

A webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat juttatja el a megrendelőnek. A megrendelést követően a szállító cég egyeztet időpontot a megrendelővel a szállítás időpontjáról. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-17:00 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni vagy GLS csomagpontot kiválasztani. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhozszállítás díjszabályzat

A szállítás ingyenes Magyarország egész területén 25 000 Ft rendelési érték felett. 25 000 Ft érték alatt a szállítás díja Magyarország területén belül 1600Ft. Az utánvétes fizetés díja 300 Ft.

 

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00-tól 13:30-ig. Ez időponton kívűl is leadhatja megrendelését, melyet az azt követő munkanapon dolgozunk fel.

Megrendelését e-mailben igazoljuk vissza.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10 munkanapon belül. (A visszaigazolást a visszaigazolás napjától 6 hónapig áll módunkban tárolni.) A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

 

Csomagok átvétele

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelő félre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése, átutalása (bankszámlaszám) esetén áll módunkban ismételten elindítani