Csere, szerződéstől való elállás

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termékkel, azt 14 napon belül az átvétel napjától számítva visszaküldheti címünkre, melyet követően a terméket kicseréljük más termékre vagy visszatérítjük a kifizetett összeget.
Az árut csak eredeti állapotában (használatlanul, mosatlanul és módosítatlanul) a címkékkel és a számlával együtt küldheti vissza. A visszáru kizárólag a freddyhu.hu online áruház terméke lehet.
Annak érdekében, hogy a terméket biztosan megkapjuk, és mivel a visszáru csomagokért felelősséget nem vállalunk, javasoljuk nyomon követhető szolgáltatás igénybevételét. A visszáru megérkezéséről e-mailben értesítjük. Az áru visszaküldéséről, cseréjéről kérjük tájékoztasson minket előre a webáruház oldalán megadott elérhetőségek egyikén.

FONTOS: A visszáru szállítási költségét a freddyhu.hu csak sérült vagy hibás áru esetén állja.
A freddyhu.hu fenntartja a jogot a visszáru elutasítására, ha az a fenti feltételeknek nem felel meg.

Az áru visszaküldése

Miután tájékoztatott minket a termék cseréjéről vagy visszaküldéséről, egy formanyomtatványt szükséges kitölteni és azzal együtt elküldeni a terméket a nyomtatványban megadott címre számlával együtt.

Formanyomtatvány csere, szerződéstől való elállás

 

Kérjük az árut becsomagolva küldje vissza GLS futárszolgálattal a GLS miskolci depójába feltüntetve a csomagon a cég nevét, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét és telefonszámát. (Freddy Hungary, info@freddyhu.hu, Fedor Tímea, +36307109482) 
Mellékeljen egy másolatot a számláról, melyen a visszáru szerepel.
A cserére küldött termékek szállítási költségeit ön állja, a freddyhu.hu kizárólag csak hibás áru visszaküldésénél állja a költséget.
A visszáru megérkezése után ellenőrizzük a terméket, hogy ugyanolyan állapotban van-e, mint kiszállításkor, ha megfelel a kritériumoknak, akkor e-mailben értesítjük, valamint visszatérítjük az összeget 14 napon belül a megrendelővel történő egyeztetés utáni módon.

Pontos cím az áru visszaküldéséhez:

Freddy Hungary (GLS miskolci depója - d35),

Pesti út 1, 3553 Kistokaj, Magyarország,

Fedor Tímea, +36307109482, info@freddyhu.hu