FREDDY BLACK

Mutass 6 | 12 | összes

FREDDY BLACK


Mi az, ami igazán figyelemreméltó a Freddy-ben? A minőségre, a kényelemre és a legújabb trendekre való odafigyelés, ami visszatükröződik az új kollekciókban. A Freddy összes terméke közül a nadrágok azok a ruhadarabok, amelyeket a márka rajongói a leginkább szeretnek, különösen a sok- sok részletnek köszönhetően.

Emellett folyamatban van egy kutatási és tesztelési munka is, amelynek köszönhetően a márka képes modern és kényelmes ruhadarabok létrehozására, amelyeket a sport és a mozgás szerelmesei előszeretettel vásárolnak meg.

A 2021-es tavaszi / nyári sportkollekció újdonsága a Freddy Black, a vadonatúj ötzsebes farmernadrág, amely optimális kényelmet biztosít a rugalmas farmer szövet használatával.

A kollekció változatos színeket tartalmaz, a fehértől a rózsaszínig és a kék farmerig. Két modell létezik: az egyik „klasszikusabb”, míg a másik különcebb, dekoratív szakadt részletekkel díszítve.

A következő részletek különböztetik meg a többi nadrágtól: szegecsek, gombok, strasszok, fekete cipzárak, belső elasztikus öv és a Freddy logó, amely szigorúan fekete színű - innen ered a „fekete” név.

A Freddy szabadidős termékválasztéka évszakonként felfrissül a fiatalos és dinamikus életmódot megtestesítő ruhadarabokkal. Ezért a Freddy Black kollekció nyerő választás a következő tavaszi / nyári ruhatáradhoz.

Szeretnél feliratkozni hírlevelünkre?
Add meg az e-mail címedet.
A termék a kosárba került.
Kosár
Vásárlás folytatása