Rólunk

A FREDDY olyan nadrágokat, leggingseket, szoknyákat kínál Önöknek, melyeket felöltve garantáltan úgy érezheti, akárcsak a saját bőrébe bújt volna! Ezt az egyedülálló érzést az Olaszországból származó, világszerte közkedvelt FREDDY márka garantáltan biztosítja Önöknek!

Vibráló színek, egyedülálló szabásvonal és még sorolhatnánk a FREDDY különböző jellemzőit, melyek mind – mind azt szolgálják, hogy a kollekció darabjai tökéletesen illeszkedjenek minden testalkathoz.

A WR.UP® nadrágok kialakításának technológiáját a Freddy szabadalmaztatta. A nadrágok testformáló hatásuknak köszönhetően kiemelik a nők alakját.

A WR.UP® a nemzetközi hírességek egyik legkeresettebb nadrágjává vált!

A WR.UP® technológiát úgy tervezték, hogy eltakarja a női test hiányosságait, hogy nőiesebbnek, vonzóbbnak érezzék magukat a hölgyek. Számtalan típusú WR.UP nadrág elérhető: a világosabb vagy sötétebb leggings-től az egyenes szárú nadrágig, a skinny szabású farmerektől vagy pamutnadrágoktól a fitnesz nadrágokig.

A WR.UP® olyannyira elnyerte a nők tetszését, hogy rengeteg híresség is a show bizniszben szívesen viseli és ajánlja. Laura Chiatti az alkalmi-elegáns stílusúakat szereti, kedvence a bézs színű. Marica Pellegrinelli, top modell és Eros Ramazzotti felesége is előszeretettel viseli a WR.UP nadrágokat. Két másik gyönyörű nő, Eleonora Abbagnato és Violante Placido, sötétebb, klasszikus nadrágokat választott a Freddy termékei közül.

Alessia Maurelli olasz olimpiai bajnok a 100% Made in Italy kollekció nagykövete, az Olasz Torna Szövetség országos ritmikus gimnasztika csapatának kapitánya, melynek a Freddy a szponzora.

És ez még nem minden. A Freddy által szabadalmaztatott forradalmi technológia átlépte az országhatárokat, és elbűvölte még Palvin Barbarát is, a szupermodellt, aki a Victoria's Secret egyik angyala. Rövid idő alatt a WR.UP® ruhadarabjai a nemzetközi hírességek körében is közkedveltté váltak. Abbey Clancy, Hayden Panettiere, Britney Spears, Eva Longoria, Hilary Duff és még sokan a sztárok közül WR.UP® nadrágban jelentek meg, ami ismét azt bizonyítja, hogy ez a nadrág minden nő számára nyerő választás, ha jól szeretne kinézni: mert a WR.UP® jól áll- WR.UP® FITS BETTER!

A WR.UP® kiemeli a hölgyek alakját azáltal, hogy tökéletesen illeszkedik a testalkathoz.

A WR.UP® a FREDDY által szabadalmaztatott technológia, amelynek jellemzői a különleges varrásvonal, az olasz design és a vékony szilikon betét, melyeknek a szerepe, hogy a fenék teltebb, kerekebb legyen és a comb formás. A derekán szilikon betét fut végig, így a nadrág nem csúszik le. A Freddy innovatív WR.UP® nadrágja rendelkezik mindezekkel a kivételes tulajdonságokkal.

SHAPING EFFECT

A derékvonalán szilikon betét fut végig, mely formálja a csípőt, és a nadrágot a helyén tartja.

SMOOTH EFFECT

A kiváló minőségű szövet a WR.UP® technológia másik titka. A felhasznált anyagok magas minőséget képviselnek, megfelelő mennyiségű elasztánt tartalmaznak. Ennek eredményeképpen a nadrág formálja és kisimítja a bőr egyenetlenségeit a derék, csípő és comb táján és tartást ad.

Bármelyik fazont is választja (normál, skinny, rövidnadrág, fitnesznadrág stb.), a WR.UP® technológia magabiztosságot nyújt Önnek, hogy karcsúnak érezhesse magát.

LIFTING EFFECT

A speciális varrásvonal és a szilikon tökéletesíti az alakformáló hatást a test legkényesebb pontjain és push-up hatást nyújt, amitől a fenék teltebb, kerekebb lesz. Az elasztikus szövetnek köszönhetően úgy érezheti magát a WR.UP nadrágban, akárcsak a saját bőrébe bújt volna.

Válasszon Ön is a WR.UP® termékei közül, hogy a mindennapok során a lehető legjobb formáját hozza!

Kiválasztott anyagok az egyedi eredmény eléréséhez:

• A felhasznált anyagot úgy tervezték, hogy maximálisan elasztikus legyen.

• A speciális varrásvonal és a szilikon tökéletesíti az alakformáló hatást a test legkényesebb pontjain és push-up hatást nyújt

• A derékvonalán szilikon betét fut végig, mely formálja a csípőt, és a nadrágot a helyén tartja.

Szeretnél feliratkozni hírlevelünkre?
Add meg az e-mail címedet.
A termék a kosárba került.
Kosár
Vásárlás folytatása